The Beveragegroup

For producers

The Beverage Group är en av de största importörerna av alkoholdrycker i Norden. The Beverage Group levererar till Systembolaget, Vinmonopolet och Alko samt exporterar till fem länder utanför de nordiska monopolmarknaderna. Dotterbolagen består av Winepartners Nordic AB, Winepartners Nordic AS, Winepartners Finland OY, Brandpartners AB, Spiritpartners AB, Janake Sweden/Norway och Horecapartners AB samt har en totalomsättning på 930 miljoner SEK. Utöver det finns en konsumentinriktad vinklubb The Wine Room, www.thewineroom.se

Nu söker vi en Account Manager till Horecapartners med placering i Göteborg med omnejd!


Arbetsuppgifter
Som Account Manager är din uppgift att säkerställa en positiv försäljningsutveckling av befintliga kunder samt bredda och utöka vår kundstock i rätt riktning. Du kommer att delta i en rad olika evenemang och har strukturerad fokus på långsiktiga relationer. Som Account Manager förväntas du följa upp försäljning och dra relevanta slutsatser som ligger till grund för de marknadsplaner och säljaktiviteter du utarbetar och genomför. Vid mässor, provningar och liknande aktiviteter är du närvarande och möter våra Horeca kunder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som vill arbeta i en resultatorienterad grupp med stark teamkänsla. Du är tydligt affärsinriktad, social och initiativrik. Du har produktkunskap inom vin och utbildning eller motsvarande erfarenhet inom försäljning eller marknadsföring. Vi ser gärna att du har erfarenhet av branschen och har jobbat några år med alkoholdrycker. Du talar engelska obehindrat och har gärna ytterligare språkkunskaper, likaså vana att arbeta i de vanligaste Office-programmen. Du är också intresserad av omvärldsanalys och trender inom Horeca världen. Att du har körkort är ett krav.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande, omväxlande och utmanande jobb i ett av branschens snabbast växande företag. Du kommer tillsammans med ett team av kollegor med stor branscherfarenhet tillhöra Sveriges i särklass mest tongivande Horeca division. Du kommer till stor del att planera ditt eget arbete vilket ger möjlighet till viss flexibilitet i fråga om arbetstider. The Beverage Group långvariga och breda kompetens genom hela kedjan från produktkvalitet och varuförsörjning till återförsäljning kommer att ta din professionella kompetens till helt nya nivåer.

Ansök med CV och personligt brev senast den 15e april till magnus.wallin@horecapartners.se
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.

Läs mer om vår verksamhet på thebeveragegroup.se
Winepartners är idag ett av de mest expansiva och tongivande importföretagen på den svenska marknaden.
www.winepartners.se
Idag är Brandpartners ett av de mest spännande importföretagen i Sverige.
www.brandpartners.se
The owners of the Beverage Group import and sell wines to the Swedish market since 2005.
www.thebeveragegroup.se
Janake Wine Group
janake.se